ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION

 

P.O. Box 27610 , 2431 Nicosia , Cyprus    Tel. 99773590    Fax 22354141     Email: secretary@cmf.org.cy

                               


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13.10.2007  19:30

 

 

ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΟΣ 2007

 

Η Κυπριακη Ομοσπονδια Αυτοκινητου εκφραζει τη συμπαρασταση της προς τους Κυπριους Αθλητες του Συνδεσμου Οδηγων-Συνοδηγων Αγωνων Αυτοκινητου Κυπρου (Σ.Ο.Σ.Α.Α.Κ) και τους συγχαιρει για την ειρηνικη εκδηλωση διαμαρτυριας στην οποια προεβησαν στην πρωτη ειδικη διαδρομη του Ραλλυ.

 

Παραλληλα εκφραζει τις απολογιες της στους ξενους διαγωνιζομενους οπως και στον Παρατηρητη της F.I.A. στον οποιο ειχε την ευκαιρια να εξηγησει περιληπτικα την υφισταμενη απαραδεκτη σταση του «Κυπριακου Συνδεσμου Αυτοκινητου», που με την ενεργεια του να μην αποδεχτει τη συμμετοχη Κυπριων Οδηγων- μελων της Ομοσπονδιας, αποτελει καταφωρη παραβιαση των αθλητικων τους δικαιωματων.

 

Στην εκδηλωση παραβρεθηκε και ο Προεδρος της Ομοσπονδιας, μετα απο τη διαβεβαιωση οτι η διαμαρτυρια τελουσε σε γνωση των Αστυνομικων Αρχων με τους οποιους υπηρξε πληρης συνεργασια για απομακρυνση απο το χωρο της εκδηλωσης.

 

Κατα τη διαρκεια της εποπτειας, των διαμαρτυρομενων αθλητων, απο την Αστυνομια, εκδηλωθηκε συμβαν στη δευτερη ειδικη διαδρομη απο αγνωστους με αποτελεσμα να διακοπει εκ νεου το Ραλλυ. Η Ομοσπονδια απεκδυεται των ευθυνων για το συμβαν, το οποιο και καταδικαζει εαν αποτελεσε απειλη για τους διαγωνιζομενους.

 

ΤΕΛΟΣ